Hoekman heeft jarenlange ervaring met insectenbestrijding. Het is dan ook een van de meest voorkomende soorten overlast van ongedierte.

De verscheidenheid aan insecten is enorm. Daarom is niet elke aanpak zomaar geschikt voor elk insect. Wij komen graag bij u langs om te onderzoeken van welk soort ongedierte u last heeft. Wanneer we hebben vastgesteld welke soorten insecten uw huis hebben binnengedrongen en we weten via welke openingen ze dat hebben gedaan, gaan we over tot de verdelging of bestrijding.

In de meeste gevallen is het belangrijk dat naden en kieren worden afgedicht. Dit kunnen wij doen met een vloeibaar middel. Ook kunnen we lokaas in de vorm van poeder of gel plaatsen voor specifieke soorten insecten. Het inspuiten van gevels zorgt ervoor dat ongedierte zoals spinnen zich niet gaan nestelen.

Huisdier- en kindvriendelijke insectenbestrijding


Natuurlijk houden wij er rekening mee wanneer u huisdieren of kinderen heeft. In dat geval kunnen we ervoor zorgen dat zij niet bij het lokaas kunnen of overgaan tot een andere aanpak. Elektrische vliegenvangers kunnen bijvoorbeeld een uitstekend hulpmiddel zijn.

U kunt bij ons terecht voor de bestrijding van insecten zoals:
✔ Spinnen
✔ Vliegen
✔ Muggen
✔ Zilvervisjes
✔ Houtwormen
✔ Bedwantsen
✔ Wespen
✔ Bijen
✔ Kakkerlakken
✔ Boktorren
✔ Latrine vliegjes
✔ Papiervisjes
✔ Vlooien
✔ Mieren

Maar neem gerust contact met ons op wanneer u last heeft van andere soorten